About Us

About Us

                                                                                           

Assalamualikum wbt,

Lipplap diasaskan pada January 2010 sebagai sebuah burger kiosk di Parit Buntar, Perak. Konsep yang disampaikan adalah makanan kualiti seperti Gardenia, Ramly, Life dan sayuran segar untuk peminat burger dan sosej.

Jenama Lipplap di miliki oleh Al World Food Sdn Bhd(886072-V) dan telah mendapat pengiktirafan jenama oleh MYIPO iaitu harta intelek sejak Nov 2013. 

Lipplap Canopy adalah salah satu cabang perniagaan untuk memenuhi permintaan pelanggan untuk mendapat perkhidmatan canopy di seluruh Selangor, PutraJaya, Kuala Lumpur dan Negeri Sembilan. Lipplap Canopy di jalankan oleh sebuah syarikat persendirian iaitu Link and Build Business (1486090-U) dan miliki oleh Rustam Rizalman Bin Ghazalli (Pengarah Urusan Al World Food Sdn Bhd).

Lipplap Canopy menumpu sepenuh hanya dengan design Arabian Canopy disebabkan permintaan yang baik di waktu sekarang terutama di Selangor dan Kuala Lumpur. Pekerja-perkerja kami yang berpengalaman dalam bidang canopy untuk majlis perkahwinan dan majlis rasmi koporat dan juga kerajaan akan memberi kepuasan yang terbaik untuk pelanggan anda.

Pengasas Lipplap juga adalah pengasas Muslim Social Network iaitu Halalsurf.com dan Produk kecantikan Desert Oasis dari Seoul Korea Selatan iaitu www.sonataworld.com.

Halalsurf.Com Muslim Social network dan   Sonataworld.com Korean Organic Skin Care

Dengan itu saya berharap anda yakin dengan perkhidamatan kami Inshallah kami akan menawarkan yang terbaik untuk anda semua.

Terima kasih.

Hubungi saya:

               

Rustam Rizalman Bin Ghazalli

18 Jalan Cerdik 5, Taman Universiti Bangi, 43000, Kajang, Selangor.

Tel/Whatsapp : 012 320 6127 

 

 

 

Powered By OpenCart
Lipplap Food & Canopy © 2018